Få min egen profil
Citeret af
Alle | Siden 2019 | |
---|---|---|
Henvisninger | 4229 | 1682 |
h-index | 34 | 20 |
i10-indeks | 48 | 33 |
Offentlig adgang
Se alle5 artikler
1 artikel
tilgængelige
ikke tilgængelige
Baseret på krav i forbindelse med finansiering
Medforfattere
- Nicklaus SophieCentre des Sciences du Goût et de l'Alimentation, INRAVerificeret mail på dijon.inra.fr
- Samantha J CatonLecturer in Public HealthVerificeret mail på sheffield.ac.uk
- Helene ReinbachAssociate Professor, Public HealthVerificeret mail på plan.aau.dk
- Marion HetheringtonProfessor Emerita Biopsychology, School of Psychology, University of LeedsVerificeret mail på leeds.ac.uk
- Christian MølgaardUniversity of CopenhagenVerificeret mail på nexs.ku.dk
- Michael Bom FrøstDepartment of Food Science, University of CopenhagenVerificeret mail på food.ku.dk
- Gorm GabrielsenCopenhagen Business SchoolVerificeret mail på cbs.dk
- Mary HayhoeProfessor of Psychology, University of Texas AustinVerificeret mail på utexas.edu
- Leif SkibstedProfessor of Food Chemistry, University of CopenhagenVerificeret mail på food.ku.dk
- Pam Blundell-BirtillAssociate Professor, School of Psychology, University of LeedsVerificeret mail på leeds.ac.uk
- Sulmont-RosséCentre des Sciences du Goût et de l'AlimentationVerificeret mail på inra.fr
- Mats J OlssonProfessor of Experimental PsychologyVerificeret mail på ki.se
- Davide BallabioUniversità degli Studi di Milano - BicoccaVerificeret mail på unimib.it
- Maurice PtitoProfessor in visual neuroscience, Université de MontrealVerificeret mail på umontreal.ca
- Peder WolkoffNational Research Centre for the Working Environment - pwo@nrcwe.dkVerificeret mail på nrcwe.dk