Indlæser...
Systemet kan ikke foretage handlingen nu. Prøv igen senere.
Henvisninger pr. år
Dublerede henvisninger
Følgende artikler er flettet i Scholar. Deres
samlede henvisninger
tæller kun for den første artikel.
Flettede henvisninger
Antallet under "Citeret af" inkluderer henvisninger fra følgende artikler i Scholar. Dem, der er markeret med
*
, kan afvige fra artiklen i profilen.
Tilføj medforfattere
Medforfattere
Følg
Nye artikler af denne forfatter
Nye henvisninger til denne forfatter
Nye artikler relateret til denne forfatters videnskabelige undersøgelser
Mailadresse til opdateringer
Udfør
Min profil
Min samling
Metrics
Underretninger
Indstillinger
Log ind
Log ind
Få min egen profil
Citeret af
Alle
Siden 2019
Henvisninger
129
127
h-index
5
5
i10-indeks
4
4
0
60
30
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
1
1
13
40
51
22
Offentlig adgang
Se alle
Se alle
5 artikler
0 artikler
tilgængelige
ikke tilgængelige
Baseret på krav i forbindelse med finansiering
Følg
Shuai Ren
The
Ohio State University
Verificeret mail på osu.edu
food pigments
protein
Artikler
Citeret af
Offentlig adgang
Titel
Sortér
Sortér efter henvisninger
Sortér efter årstal
Sortér efter titel
Citeret af
Citeret af
År
The interactions between anthocyanin and whey protein: A review
S Ren, R Jiménez‐Flores, MM Giusti
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety 20 (6), 5992-6011
, 2021
40
2021
The effect of whey protein concentration and preheating temperature on the color and stability of purple corn, grape and black carrot anthocyanins in the presence of ascorbic acid
S Ren, MM Giusti
Food Research International 144, 110350
, 2021
33
2021
Monitoring the interaction between thermally induced whey protein and anthocyanin by fluorescence quenching spectroscopy
S Ren, MM Giusti
Foods 10 (2), 310
, 2021
32
2021
Comparing the effect of whey protein preheating temperatures on the color expression and stability of anthocyanins from different sources
S Ren, MM Giusti
Food Hydrocolloids 124, 107273
, 2022
13
2022
Analyzing the interaction between anthocyanins and native or heat-treated whey proteins using infrared spectroscopy
S Ren, L Rodriguez-Saona, MM Giusti
Molecules 27 (5), 1538
, 2022
5
2022
Electrohydrodynamic spraying quality of different chocolate formulations
S Ren, S Barringer
Journal of Electrostatics 84, 121-127
, 2016
4
2016
The effect of chocolate components and tempering on resistivity and viscosity
S Ren
The Ohio State University
, 2016
2
2016
Evaluation the Interaction between Anthocyanin and Whey Protein and Their Impact on Anthocyanin Color and Stability
S Ren
The Ohio State University
, 2021
2021
Systemet kan ikke foretage handlingen nu. Prøv igen senere.
Artikler 1–8
Vis flere
Privatliv
Vilkår
Hjælp
Om Scholar
Søg i Hjælp