Indlæser...
Systemet kan ikke foretage handlingen nu. Prøv igen senere.
Henvisninger pr. år
Dublerede henvisninger
Følgende artikler er flettet i Scholar. Deres
samlede henvisninger
tæller kun for den første artikel.
Flettede henvisninger
Antallet under "Citeret af" inkluderer henvisninger fra følgende artikler i Scholar. Dem, der er markeret med
*
, kan afvige fra artiklen i profilen.
Tilføj medforfattere
Medforfattere
Følg
Nye artikler af denne forfatter
Nye henvisninger til denne forfatter
Nye artikler relateret til denne forfatters videnskabelige undersøgelser
Mailadresse til opdateringer
Udfør
Min profil
Min samling
Metrics
Underretninger
Indstillinger
Log ind
Log ind
Få min egen profil
Citeret af
Se alle
Alle
Siden 2018
Henvisninger
109
80
h-index
2
2
i10-indeks
1
1
0
28
14
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
1
3
3
10
5
6
9
9
12
16
27
7
Offentlig adgang
Se alle
Se alle
2 artikler
0 artikler
tilgængelige
ikke tilgængelige
Baseret på krav i forbindelse med finansiering
Medforfattere
xiaochun wan
Anhui Agricultural University;State Key Laboratory of Tea Plant Biology and Utilization )
Bekræftet mail på ahau.edu.cn
Davide Giacalone
Associate Professor, University of Southern Denmark
Bekræftet mail på iti.sdu.dk
Mathias Porsmose Clausen
Associate Professor, SDU Biotechnology, University of Southern Denmark
Bekræftet mail på igt.sdu.dk
Christina J. Birke Rune
SDU
Bekræftet mail på iti.sdu.dk
Følg
Qiushuang Song
Phd Student,
University of Southern Denmark
Bekræftet mail på iti.sdu.dk -
Startside
Consumer research
Sensory science
Artikler
Citeret af
Offentlig adgang
Medforfattere
Titel
Sortér
Sortér efter henvisninger
Sortér efter årstal
Sortér efter titel
Citeret af
Citeret af
År
Discrimination of the production season of Chinese green tea by chemical analysis in combination with supervised pattern recognition
W Xu, Q Song, D Li, X Wan
Journal of Agricultural and Food Chemistry 60 (28), 7064-7070
, 2012
100
2012
The effect of high-pressure processing on sensory quality and consumer acceptability of fruit juices and smoothies: A review
Q Song, R Li, X Song, MP Clausen, V Orlien, D Giacalone
Food Research International, 111250
, 2022
7
2022
Consumer perception of plant-based burger recipes studied by projective mapping
CJB Rune, Q Song, MP Clausen, D Giacalone
Future Foods 6, 100168
, 2022
2
2022
Sensory quality and consumer perception of high pressure processed orange juice and apple juice
Q Song, CJB Rune, AK Thybo, MP Clausen, V Orlien, D Giacalone
LWT 173, 114303
, 2023
2023
Systemet kan ikke foretage handlingen nu. Prøv igen senere.
Artikler 1–4
Vis flere
Hjælp
Privatliv
Vilkår