Mest populære publikationer
h5-indekset er h-indekset for de artikler, der er udgivet inden for de seneste 5 hele år. Det er det største antal h, således at h artikler, som er udgivet i perioden 2018-2022, har mindst h henvisninger hver.skjul
h5-medianen for en publikation er det gennemsnitlige antal henvisninger for de artikler, der udgør h5-indekset.skjul
Publikationh5-indeksh5-median
1.Trends in Food Science & Technology139179
2.Food Chemistry137171
3.Critical Reviews in Food Science and Nutrition124168
4.Food Hydrocolloids120158
5.Food Research International116153
6.Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety102139
7.Journal of Agricultural and Food Chemistry98123
8.Foods95136
9.LWT-Food Science and Technology87104
10.Food Control83107
11.Food Quality and Preference76105
12.Meat Science7599
13.Journal of Food Engineering7396
14.Journal of the science of food and agriculture7192
15.Current Opinion in Food Science6889
16.Innovative Food Science & Emerging Technologies6790
17.Food Packaging and Shelf Life6686
18.International Journal of Food Microbiology6588
19.Postharvest Biology and Technology6395
20.Food Microbiology6079
Antallet af datoer og henvisninger er beregnet og fastlægges automatisk af et computerprogram.